Conceptul nostru  

Hidrokinetoterapie pediatrica in cel mai modern complex de specialitate pentru copii și bebeluși


Aqua Kinetic face parte din cel mai modern complex de educaţie acvatică pentru copii, o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, ce beneficiază de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei și de cel mai înalt grad de bio-securitate. Filozofia noastră se bazează pe un concept complex de siguranţa ce elimină o dată pentru totdeauna problema clorului din apă, asigurând protecție și sănătate pielii copiilor. Acest concept destinat exclusiv facilităţilor pentru copii (grădiniţe, şcoli, piscine, etc) nu este o idee de marketing ci o ştiinţă a biosecurităţii bazată pe identificarea elementelor de hazard, controlul circulaţiei vectorilor și acţiuni corective, transparente, implementate "just in time". Generic am denumit filozofia noastră "SAFENOLOGY" şi vă invităm să parcurgeţi conținutul explicativ al site–ului, www.splash-academy.ro sau să ne faceţi o vizită pentru a înţelege ce ne diferenţiază faţă de orice altă facilitate din Bucuresti.

 

 

Misiunea noastră  

Dezvoltarea armonioasă, sănătoasă și echilibrată a copiilor


Este de a contribui la dezvoltarea armonioasă, sănătoasă și echilibrată a copiilor dumneavoastră prin programe de kinetoterapie și hidrokinetoterapie special concepute pe etape de vârstă și individualizate în funcție de fiecare micuț.

Studiile arată că kinetoterapia începută precoce previne apariția deficitelor de postură, a pozițiilor vicioase și are un rol important în dezvoltarea neuromotorie a copiilor, pe când hidrokinetoterapia întărește sistemul imunitar, cardiovascular și pulmonar, ajută la întărirea sistemului osos, articular și muscular, este o formă de refacere a funcțiilor diminuate după anumite afecțiuni sau traumatisme și completează rezultatele obținute prin kinetoterapie.

Programele noastre includ ședinte de kinetoterapie, hidrokinetoterapie și masaj special concepute pentru a asigura o dezvoltare corectă și armonioasă a copiilor dumneavoastră prin prevenția și profilaxia  celor mai des întâlnite  afecțiuni, dar și pentru a corecta anumite deficiențe de postură, sau în recuperarea într-o gamă largă de afecțiuni ortopedice, neurologice și chiar pulmonare.


 

 

Viziunea noastră

Certitudine și transparență totală


Utilizăm cele mai performante tehnologii de tratare a apei și aerului, cele mai sigure materiale și cele mai complexe proceduri de biosecuritate, control al vectorilor, management al factorilor de hazard și menținerea microclimatului.

Toate procesele care sunt legate de siguranţa copiilor dumneavoastră sunt automatizate, pentru a evita erorile umane. Suntem o organizaţie transparentă şi vă invităm oricând sa constataţi şi să evaluaţi cu proprii dumneavoastră ochi, simţuri şi judecată că toate afirmaţiile noastre sunt fundamentate. De altfel întregul sistem de asigurare a microclimatului este transparent, fiind controlat de către două computere (Pool Management System şi Buiding Management System) care culeg informaţii cu ajutorul unui sistem de senzori, interogaţi la intervale prestabilite, ajustează procesele şi afisează în permanenţă valorile de microclimat, astfel încât orice părinte le are sub supraveghere. 

Dezinfectanții folosiți în sălile de terapie pentru dezinfecția materialelor ce intră în contact cu copii sunt de asemenea biodegradabili și nu conțin alcool, iar dezinfecția se face după intrarea în contact cu fiecare copil.

Nu în ultimul rând viziunea noastră este aceea de a coabita prietenos cu factorii de mediu şi de a lăsa o amprentă cât mai redusă de CO2: sistemul de tratare a apei nu utilizează substanţe chimice, utilizăm doar detergenţi şi dezinfectanţi biodegradabili, toate echipamentele şi corpurile de iluminat au consum redus de energie şi nu poluează fonic, încălzirea şi răcirea se realizează centralizat, utilizăm panouri solare pentru eficienţă energetică şi un sistem ingenios de recuperare a căldurii, toate incintele sunt termoizolate, utilizăm două sisteme de control BMS şi PMS pentru optimizarea consumurilor, ş.a.m.d.

PROGRAMĂRI:

0726 580 396 | 0739 854 367
Luni, Miercuri, Vineri: 9.00 - 15.00
Marți, Joi: 15.00 - 21.00
Sâmbată: 10 - 18

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Top