Biosecuritatea este un termen general care se referă la totalitatea măsurilor privind siguranţa biologică într-o colectivitate sau într-o facilitate. Am extins acest concept încă din etapa de proiectare gândindu-ne la toate elementele de hazard posibile, la monitorizarea tuturor punctelor critice şi la generarea de măsuri corective, asa cum veţi constata din lecturarea informaţiilor de pe site, sau de ce nu, realizând o vizită a complexului.

 

Este o realitate: înotul copiilor si bebelușilor în apă fără clor


Splash Academy beneficiază de singurul sistem de tratare din România proiectat cu adevarat pentru inotul copiilor și bebelușilor, cea mai avansata tehnologie la nivel european și indiscutabil cea mai performantă uzină de tratare la nivel național constând în 3 trepte complet automatizate printr-un sistem PMS (Pool Management System):

  • Un sistem de electroliză a sării, care în mod unic în Romania se realizează în tancuri de reacţie şi nu în piscină, apa din bazin nefiind sărată, întrucât este bine ştiut că sarea usucă epiderma copiilor şi provoacă disconfort ochilor. Este cel mai performant sistem de electroliză disponibil în acest moment la nivel european, furnizat de liderul european Prominent Aqua.
  • Un sistem de tratare a apei cu ozon furnizat de liderul european Prominent Aqua, sistem ce asigură redundanţă sistemului primar de electroliză a sării. După ozonificare, ozonul este îndepărtat complet din apă cu ajutorul unor filtre cu cărbune activ, urmărindu-se ca apa să rămână naturală.
  • Un sistem de tratare a apei cu ajutorul unor lămpi UV de medie presiune a cărui rol este acela de neutralizare a micro-organismelor, acest sistem fiind utilizat deseori la potabilizarea apei
Top